gel-za-kavitacijo

GEL ZA KAVITACIJO

 

Blagovna znamka Medigel vam ponuja tudi gel za kavitacijo. Zaradi svoje prevodnosti in sestave vam bo pomagal omogočiti še boljše rezultate na vaših strankah, ki se bodo zaradi dobrih rezultatov še raje vračale k vam.

Gel za kavitacijo ne vsebuje soli in je prijazen do naprav, saj le-teh ne poškoduje. Zaradi vodotopnosti je izredno prijazen za uporabo in čiščenje. Poleg tega ga boste zaradi brezbarvnosti brez težav obrisali z brisačko na kateri ne bodo ostale vidne sledi gela.

Kot si lahko ogledate v naši ponudbi vam nudimo največji izbor gelov v Sloveniji. Izbirate lahko med 260 ml, 1000 ml ali 5000 ml embalažami.

Za vas je na voljo tudi 5000 ml embalaža gela v vedru.

Ob naročilu gela Medigel vam pošiljko dostavimo direktno v vaše prostore, tako da se vi ali vaši zaposleni  izognete napornemu prenašanju gelov.

Postanite tudi vi ena izmed zadovoljnih strank blagovne znamke Medigel.

Če gela za kavitacijo Medigel še ne poznate in imate tudi sami salon ali studio kjer uporabljate gel za kavitacijo lahko naročite brezplačni vzorec in se tudi sami prepričate o kvaliteti.

 V primeru, če sami niste prepričani ali je gel kompatibilen z vašo napravo ali se vam poraja kakršnokoli drugo vprašanje nas pokličite na 051 82 79 82 ali 05 90 30 570 ali nam pišete na info@medigel.si in z veseljem bomo odgovorili prav na vsako vaše vprašanje.